Söndags fix


Hejsan!
Idag stod det städning på mitt schema passar bra en sån här gråmulen söndag som vi har här. Igår tog vi som jag berättade igår en tur till Stockholm för att titta lite på kläder till sonen, men han hittade inget som passade i smaken där han hade ett presentkort på vi var faktiskt ute i Nackas köpcenter och oj vad stort det var. Efter det så blev en tur till söder och restaurangen vi skulle äta på Calexicos som jag verkligen kan rekomnendera glömde fota varmrätten jag åt det var Burrito fylld med långkokt biff,bönor mm samt en guacamole så himla gott och mättande , men en dessert gick ju ner trost allt.

Bananrulle med choklad och vaniljsås mums
 Nu ska jag bara fortsätta av min lediga söndag och inte göra så mycket mer nytta, förrutom att påsk pynta min fågelbur på balkongen.
Kram Annika

Kommentarer