Underbar påskhelg

Hej på er !
Här hos oss har vi haft 3 underbara soliga dagar och idag har vi 19grader varmt så himla härligt. Maken och jag tog en skön biltur mer till Norrköping och arkösund så mysigt att åka runt på gamla vägar och slippa trafiken på E4. På hem vägen stannade vi och åt lunch på ett fik i Getå med ut sikt över bråviken.
Har ni sett så grönt och fint det börjar bli ute, nu vill man att tiden ska gå sakta sakta. Vad har hänt annars här då jo igår tvättade jag det sista fönstret och satte upp lite vår gardiner och jag måste säga att det blir riktigt bra med min nya fösnter tvätt maskin.

hissgardin o spets gardiner på plats i tv rummet

köket fick också vår gardiner
Nya pelargoner också
Igår kväll kom mellan sonen och flickvän hit på middag alltid lika kul att träffas det blir ju inte så ofta när dom jobbar skift och så. Jag har ny påbörjat sonens sängram igår grundade jag den och idag blev det tapet på visar bild när det är klart. Imorgon är det jobb dax igen men det känns helt okej det är ju en kort vecka och till helgen blir det äventyr i Stockholm med syster, svåger och maken, älskar våren och dessa lediga helgdagar. Man får så mycket inspiration och många idder, det kommer att bli en del förändringar här ska sälja min bil då vi har 2 till i familjen och lite av dom pengarna ska jag lägga på en utbildning i inredning i höst och så blir det att golv till mat rummet. Och så blir det en ny cykel så jag kan cykla till jobbet istället. Nu ska vi snart tända grillen och njuta av solen lite på balkongen.
kram Annika

Kommentarer