Nu är det på gång


Hej!
Vart tog värmen vägen nu när man är lång ledig i 4 dagar här har vi regn regn. Men det gör egentligen inte så värst mycket för nu har vi startat operation matrums renovering här hemma. Igår så röjde vi ut nästan allt från rummet och började täcka med plast.Så nu ligger vi i bäddsoffan igen i tv rummet.
dessa möbler gick inte att flytta dom får täckas över.
här ser man alla olika färg fläckar  som jag har prov målat genom åren.
sovdelen och säng full med grejor.
Var tvungen att ta bort vitrinskåpet och tyg väggen nu när det ska målas.

Här åker de sista orginal golvsocklarna bort, nu har vi bytt i hela lägenheten.
Idag har jag målat taket inte lätt då det är nästan 2,90 i tak höjd men jag hade som tur var förlängnings skaft, så imorron kommer jag nog ha ont i både axlar o nacke, och jag som var på massage behandling i morse. Nu ska det snart bli pizza här hemma blev så sugen på det så det plingar nog snart på dörren från online pizza.
kram Annika

Kommentarer