Regnig söndag

Hejsan!
Den här dagen har det varit så grått och regnigt hela dagen så det har tänts en hel del ljus här hemma, och inte många knop har jag gjort heller det blev lite sent i går då vi satt uppe och tittade på melodifestivalen, det var faktiskt många bra låtar i år och Sanna blev en värdig trea och vinnar låten var mycket bra och kul att man vågar vara annorlunda. Igår så röjde vi det sista som skulle slängas i containern så nu är vi redo att få hem nya garderoben o stolar till köket längtar till onsdag! Hoppas även att golvet från golvshop  kommer denna vecka. Det kom ett litet paket i brevlådan ifredags som jag kommer att ha nytta av nu när jag ska plugga färglära...

Färgskale solfjäder
Vi var också på kalas igår hos min mellansyster och fick goda mat pajer och smarriga tårtor och hela släkten var där så kul att träffas. Levererade även min blåa golf till min pappa som har köpt den av mej så nu blr det cykel,buss eller promenader till o från jobbet. Hoppas att ni har haft en skön helg ni med.
kram Annika

Kommentarer