Varmt!


Hej i stugorna!
Idag har vi nog haft värme rekord här hemma det var 26 grader varmt när jag åkte hem från jobbet i en bil utan AC puh. Men jag ska inte klaga när värmen äntligen har kommit :). Efter jobbet for jag och köpte tak färg så nu är det snart dax att börja packa porslin o glas från skåpen i matrummet och börja operation renovering, perfekt tid nu när det är ljust på kvällarna. På tal om färg så satt jag några timmar på balkongen i går kväll och pluggade färglära så kul det var och nu börjar jag fatta detta med ncs nr innerbörden.
Så inspirerande med att sitta där och ha den härliga utsikten framför sej. Ser verkligen fram mot höstens kurs. Nu är det snart helg igen och då ska jag njuta av sol o värme men först ska jag och min syster göra något spännande imorgon vad det är får ni veta då.
önskar er alla en skön varm torsdags kväll.
kram Annika


Kommentarer