Inte långt kvar !

Underbara blommor

God kväller!
Idag har vi haft det blåsigt värre här men solen har i alla fall hållit sej framme, de senaste dagarna har varit väldigt varierande vädermässigt. Vi tog en sväng ner på stan för att se på student kortegen igår och dom hade tur som slapp regnet iår. Tyvärr hade jag ingen kamera med mej. Tänk att det är exakt ett år sedan som sonen tog studenten vad fort det har gått.


och tänk snart är det midsommar och då börjar min semester ska bli så skönt att få vara ledig och bara njuta av sol,bad o lata dagar. Det blir lite små fix här hemma och göra klart de projekt vi har startat. På tal om projekt så har golvsockel monteringen legat nere den här veckan då maken har varit iväg på jobb ett par dagar men nu är det på gång. Jag plockade  i allafall in alla glas i vitrinskåpet här omdagen blev väldigt nöjd med tapeten måste jag säga.har oxå knåpat ihop några nya konservburkar som fått lite färg och servetter på.

Kommer att lägga ut till försäljning så småningom tror jag, ev på här eller i Lavendelboden.
Har börjat fylla på min rese garderob inför vår kryssing som vi ska göra i vinter då blir det en lång flygning för min del nämligen till L.A och där ifrån kliver vi på båten och kryssar till Hawaii och Mexico ska bli så härligt.
Klänning från Joy
har köpt lite fler klänningar och skor som jag inte har fotat oxå. Nu gott folk så ska jag ta lite kväller nu och krypa till kojs snart.
kram Annika

Kommentarer