Ledigt

Hejsan!
Denna vecka är en kort kort vecka för mej jobbade igår o idag och nu väntar 5 dagars ledighet ska bli skönt att få lite sovmorron :). Helgen som gick så har vi påbörjar renovering utav matrummet, jag började med att måla taket 2ggr sen i lördags var det dax att måla vägen äntligen. Det är svårt att få färgen rättvis på bild.
Färgen heter Nektar och kommer från alcro och ska gå åt det brun-rosa hållet ibland ser den lila ut och ibland gråbrun, skönt att få bort den vit/gul solkiga tapen och få lite färg. Det kommer att ge möblerna ett helt nytt liv. 2ggr målade jag med väggfärgen.


Det roliga är att den fungerar bra ihop med tapeten som syns här på bilden då den går lite lila. Isöndags på började vi att lägga golv tyvärr hann vi inte så långt då maken for på till gävle på måndagen men nu är vi på gång iallafall.

3 olika golv
här ser ni 3 olika golv den gamla parketten, den som jag målade rutor och det nya golvet.
så här långt har vi hunnit iallafall.
Golv från pergo
fortsättning följer. Igår fick jag ett ryck att börja tapetsera i vitrinskåpet och jag blev jättenöjd, svårt att få en bra bild då den står lite trångt i hallen men jag lovar att ta ett bättre kort när den står på rätt plats, imorse när jag vaknade hade flera bitar lossnat så idag tog jag ett annat lim så får vi se om det sitter.
Vi hörs o syns en annan dag.
kram AnnikaKommentarer