Sommar,sommar


Hejsan!
Idag tror jag nästan att vi har haft den varmaste dagen iår, vi startade vår morgon med en lång promenad ner motvår nyrenoverade hamn som har fått nya markplattor och en trappa son går ner mot vattnet. Där kommer vi nog att sitta och äta en och annan glass i sommar. Nu har min långledighet snart gått mot sitt slut imorron är det jobb dax men gud så skönt det har varit med 5 dagars ledigt, nu är det bara 9 jobb dagar kvar sen blir det lite semester.
hamnen igår kväll

I fredag la vi klart golvet imatrummet och idag kom dörrfoder, trösklar upp, men golvsocklarna får bli en annan dag.
golvet klart

Men jag passade på att tvätta de 3 stora fönstren och fick då testa min fönster tvättare som jag köpte för ett tag sedan Här Fungerade helt perfekt. Så nu har gardiner och lampor kommit upp i fönstret det går framåt och bra blir det. Har också hunnit med att baka bröd i mina nya jäskorgar och här är resultatet.
Goda limpor
Igår blev det ett besök på en ny öppnad restaurang här i stan med ett par vänner och detta åt jag.


Kalvfile med pepparsås och klyftpotatis som var jätte god, mycket mat var det men en liten dessert slinker alltid ner.
En pannacotta med färska bär.
trött Ebba som ligger på mattes gardiner

Denna bild får avsluta min dag idag.
kram Annika

Kommentarer