Dubbelt upp


Hejsan!
Har ni det bra i vårt vackra sommar Sverige, jag har det super skönt och njuter varje sekund av semestern. Det går bara för fort nu har jag snart en vecka kvar sen blir det åter jobb, men jag ser verkligen fram emot hösten då jag ska börja plugga :). Igår så kom dom äntligen min mans barnbarn o mina bonusar :) två små söta tvilling prinsessor och allt har gått bra och ev kan det bli ett litet besök nån dag. Igår var jag också för fösta gången på fotvård coh oj vilken skillnad det blev nu är fötterna mjuka o fina som små bebis fötter, så detta var inte sista gången. Dagen avslutades med ett kalas hos min syster i deras trädgård med kaffe och jordgubbs tårta, och mys i solen. Idag ska jag fortsätta mitt projekt elementmålning och kanske baka lite matbröd.
Önskar er en skön fredag kram Annika

Kommentarer