Sköna sommardagar

Glass är aldrig fel

Hejsan!
Dagarna rullar på för fullt här hemma likaså veckorna, nu är jag inne på vecka 5/5 alltså min sisa semester vecka :( , skulle lätt kunna ha 5 till men det man är ju snart inne i vardagslunken igen. Vad har då hänt sen jag skrev sist, jo i lördags fick vi ett litet besök av tvilling barnbarnen när dom åkte hem från bb så små och så sockersöta dom var.
Tyra och Selma
Varmt har det varit i flera dagar nu nästan som att vara utomlands, i lördags hade vi både regn o åska likaså igår eftermiddag riktigt skönt. Igår kom vi äntligen iväg till Biltema där jag köpte mej en ny cykel som jag senare på kvällen invigde, vilken skillnad att cykla på den mot min förra, på den här sitter jag mycket bättre o bra för ryggen. Så nu blir det trampa av till jobbet.

mitt nya fordon
När vi ändå var ute på shopping så köpte jag även taklister på Bauhaus som ska sitta i matrummet och dessa var av lite bredare modell mot vad vi har i de andra rummen, och det tål detta rum då det är högt till taket, har även målat klart elementet där från ful flagat vitt element till mörkt grått, det ska sen på ett element skydd så man kommer bara ana det gråa.
Hade ingen bra före bild så det fick bli denna
                                    
Efter

Lite lister

Efter vår tripp till Norrköping blev det ett stop i Getå och fika med en god räkmacka.

Idag tar vi en sväng till Stockholm och njuter av sommaren där och så blir det nog en cykel tur till hamnen ikväll och kanske lite balkong mys senare i kväll.

Önskar er alla en skön sommar måndag.
kram Annika

Kommentarer