Börjar tröttna...


Hej!
..ja jg börjar tröttna på denna tryckande värme vi har haft de senaste veckorna, trots att vi i natt fick både regn och åska så är det fortfarande kladd varmt. Det går väl an att ha det när man har semester men det är ingen hit när man jobbar, jag började jobba förra veckan och då hade vi 30grader ute inne stod luften still, tänk om man fick göra som barnen på jobbet springa i vattenspridaren i bara badkläder.Men snart har vi denna årstid och då föredrar jag nog värmen iallafall.


Har inte gjort så mycket på kvällarna efter jobbet då jag har varit ganska trött eftersom jag jobbar heltid nu två veckor och med vikarier så man gör inte många knop på kvällarna. Men vi var iallafall ute och åt med några vänner i onsdags kväll och det var så trevligt. Nu ihelgen har vi små pysslat lite här hemma med sånt som inte har blivit klart bla annat så har mina "nya"sänglampor kommit på plats bild kommer senare. Idag ska nog snabeldarken få komma fram då det är ganska dammigt här hemma , städning har ju inte varit prio ett kan jag säga.
kram Annika

Kommentarer

  1. Ja, idag har vi drygt 30 grader varmt. Gaaah! Man blir ju som en våt fläck! Jag har stängt alla dörrar och dragit ner persiennerna så här inne i villan är det i alla fall svalt och skönt. Men snart har vi höst och då kommer man minnas och längta efter sol, så är det ju. Man kanske aldrig blir nöjd med vädret?

    SvaraRadera
  2. Ska börja jobba nästa vecka så man hoppas det blir lite svalare då
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar