Förändringar


Hej på er!
Har ni också märkt  att det känns som att det börjar bli höst ute ,högre och svalare luft . Tycker faktiskt att det är rätt skönt att den varma fuktiga luften är borta, och så mysigt att få tända lite ljus på kvällarna. Jag har fortfarande ont i mitt knä men det blir bättre o bättre för varje dag, i måndags var jag till doktorn som klämde och kände på knät och konstaterade att inga ledband var trasiga utan en kraftig stukning var det, så jag blev sjukskriven denna vecka också så blir det jobb på måndag istället. Fick tipset att kontakta en sjukgymnast för att träna upp knät så det inte ska hända igen. Så dom här dagarna hemma har jag passat på att rensa lite lådor o pärmar, och igår så bakade jag surdeg baguetter för första gången blev riktigt bra.

mums
Och imoroon startar kursen som jag längtar :) så det är en hel del förändringar på gång vilket jag tycker är både roligt och utmanande.
önskar er alla en skön onsdag.
kram Annika

Kommentarer

  1. Hoppas ditt knä snart blir bättre, jobbigt när man har ont.

    Lampan (glödlampan) du såg hos mig heter Diamond Light. Kommer inte ihåg var jag köpte den, men den finns garanterat i någon webbutik.

    Ha en bra dag!
    Kram Marie

    SvaraRadera

Skicka en kommentar