Mina nya vänner


Hejsan!
En grå och regnig start är det på denna vecka, vi har ju blivit lite bortskämda med sol o värme denna sommar. Men u tycker jag att det är ganska mysigt att få kura in sej och tända lite ljus. Och så får jag tillbringa dagen hemma från jobbet med mina nya vänner nämligen dessa.....

I lördags skulle jag sätta upp mina nya väggord som jag hittat på ÖB och det gick bra till näst sista textraden skulle upp då halkade jag på plasten som jag slängt på golvet och stod nästan i spagat med benen ut åt sidorna och det blev nån slags vrid/stukning av mitt vänster knä som jag gjorde illa för 5 årsedan. Blev liggandes på golvet en stund i fruktansvärda smärtor men tog mej sen upp isängen där benet fick vila i hög läge. Det är ju tur att jag har kvar mina kryckor så nu får jag ta det lugnt den här veckan och vila mitt onda knä. Annars har det inte hänt så mycket sen sist,vi var ute och åt på en tapas restaurang i lördags med några vänner mycket gott o trevligt. Lovade ju i förra inlägget att visa mina lampor jag köpte på loppis i våras som jag målade grå med chalk paint färg.

 Vi borrade hål uppe i sänggavel och satte ner dom där, en strömbrytare från Renova sitter i mitten med dubbelknappar, blev väldigt nöjd med resultatet. Nu när jag är sjukskriven den här veckan ska jag passa på att måla lite konservburkar o kakburkar hade jag tänkt när jag ändå sitter mest hela tiden.
kram Annika


Kommentarer

Skicka en kommentar