Mini semester!

Godkväll mina vänner !
Det har varit lite dåligt med bloggandet den här veckan, har haft fullt upp med jobb o pluggande på kvällen. I torsdags kväll var jag och maken på en intressant föreläsning "Ett rikare liv" med Charlie Söderberg från lyxfällan, har ni chans att gå på den gör det och den är gratis. Så i fredags for maken och jag ner till Kalmar o Öland på lite mini semester och det var så skönt o lugnt inte en massa turister , vädret var så där med det gjorde inget så skönt att bara vara. Handla hem lite fint från den härliga Paradisverkstan som gör så mycket fint i keramik. Så dessa lyktor ville följa med mej hem.


passar perfekt i matrummet
Vi tog en runtur med bilen runt ön, och beökte ett folk tomt Böda sand. på hem vägen stannade i och fikade i Borgholm o då hittade vi detta läckra skohorn från Edblads.

i borstat stål

häftig upphängning
Har idag skickat in min första inlämnings uppgift till kursen så pirrigt, denna vecka blir det att läsa färgsättning, så det kanske blir lite glest med inläggen här på bloggen ibland.
nu ska jag ta och njuta lite av det som är kvar av söndagen.
kram Annika

Kommentarer

 1. Härligt med lite minisemester
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Låter som ni hade en härlig tripp :-) fina lyktor, ha en bra vecka, kram

  SvaraRadera
 3. Hej annika! Dyker upp här med en fråga angående en tidigare post: http://www.medendoftavlavendel.net/2014/03/helgen-som-gick.html
  Har lääänge (månader!) letat efter ett bra, vitt hörnskrivbord för min nya studentlya, och det verkar som att den din son satte upp är perfekt!
  Du råkar inte kunna berätta för mig vad det är för skrivbord? Tusen tack om du kan det, blev nästan överdrivet hoppfull nu!
  Kram, Emil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. skrivbordet kommer från Ikea och heter Linnmon, det är 2st skivor som står i vinkel.
   Annika

   Radera
 4. Då blir det en tripp till Ikea imorgon, tack så mycket. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar