Tröttsamt


hejsan!
här hemma går dagarna sakta är fortfarande hemma med mitt onda knä, svullnaden har minskat en har fortfarande värk. Så idag ringde jag vc men svaret jag fick var att avvakta och återkomma på måndag för att ev förlänga sjukskrivningen, eftersom knät inte var blått o jätte svullet så ville dom inte ha mej där :( ta en alvedon+ipren o vila var det svar jag fick.
Har ialla fall målat lite burkar som jag nu ska decupage dekorera, så går jag igenom lite tidningar jag inte har hunnit med och börjat läsa denna bok.

Kan verkligen rekommendera den här boken. Jag har också rensat ur en låda i min chiffonje och gjort den klar inför min kurs som börjar om en vecka åh vad jag längtar.

Nu ska jag värma lite lunch och det blir rester från igår nämligen denna goda rätt.

Paella
Kram Annika


Kommentarer