Lördag!


Hejsan!
Njuter av att det är lördag och jag är ledig, är ganska trött när jag kommer hem från jobbet  eftermiddagarna och så blir det lite plugga på kvällarna, så därför är det dålig uppdatering här på bloggen. Nu har jag iallafall gjort klart och skickat in min uppgift om färglära. De 2 kommande veckorna handlar det om kända formgivare. Men i helgen tar jag lite paus från pluggandet och idag har vi pysslat här hemma, maken har tagit hem kontoret igen efter ett år ed lokal på stan så nu är det lite omändring i det lilla rummet men inga stora ändringar en liten hylla och en annan stol vid chiffonjén. Vi har också satt upp kornischen mot sovrummet så nu är det bara taklister som ska upp så är matrummet klart.

idag har jag invigt min nya gråa duk från rusta passade bra till mina fina ljusstakar från öland och det fick bli batteriljus i då katten gärna är på bordet.

Nu önskar jag er alla en skön lördag, och imorron är det dax att gå till valurnorna och lägga sin röst.
kram Annika

Kommentarer