Ett rum i förvandling.

Hallå på er alla fina!
Idag hade jag tänkt visa hur  våra rum här hemma har haft olika skepnader under dom 6 år vi har bott här. Och jag börjar med det nuvarande tv-rummet.
När vi flyttade in så var ju detta rum ett av sovrummen och tyvärr har jag inte så många bilder från just den tiden var inte lika flitig med kameran men men.

 Så här såg det ut när vi flyttade in strukturtapet med lila blommor, bruna gabon dörrar.


utgång till balkongenDet enda kortet jag hittade när vi hade detta rum som sovrum.
suddade ut bloggerska
efter 1,5 år så ändrade vi om detta rum till....

Här har den bruna dörren bytts ut mot glasdörren från köket och målats vit, det har också kommit upp vita skjutdörrar som täcker garderobsförvaringen till höger.


matbord plaserad så man kan njuta va den fina utsikten

Efter att ha haft detta rum som matrum i 2 år var det dax för nästa förvandling. Det var från början tänkt att bara tapetsera o lägga golv och sen ha detta som matrum igen men så kom vi på att det i stället skulle bli tv rum. Så idag ser det ut så här.
insynsskydd på dörren
Höga golvlister
tv och högtalare på plats
Soffhörnan
Många bilder blev det men jag hoppas att ni inte tröttnade. Nästa rum i förvandling kommer inom kort.
kram AnnikaKommentarer

  1. Alltid härligt med förnyelse!
    Kram Helen

    SvaraRadera
  2. Hej! Det var så länge sedan jag tittade in här. Har varit en värdelös bloggvän det sista året. Men som du säkert läst om på min blogg så miste jag min son Martin den 16 november förra året. Idag har jag för första gången startat en bloggutmaning inne hos mig och hoppas så klart du har lust att titta in. Kramar Pia

    SvaraRadera

Skicka en kommentar