Grått ,grått


God morgon!
Idag har vi en väldigt grå och regnig söndag morron här, så jag har tänt upp hur många ljus som helst här hemma, huvudet värker och magen är så där så det blir att mysa inne idag. Har varit gräsänka sedan i torsdags men i dag kommer maken hem igen, så jag har haft lite egentid här hemma och då passade jag på igår att åka till ett favorit loppis för att se om jag kunde hitta en spegel till tv rummet. Men tyvärr var dom dyra och i fel storlek så det blir nog denna från rusta tror jag.
Men jag tror att det får bli en i vitt i stället för svar. Man här kommer nu lite bilder på min små loppis fynd från igår.
 Hittade lite böcker om inredning som kan komma till användning i min kurs och de kostade bara 5kr för lilla boken och 10 för den stora. några dricksglas en korg som jag ska sätta lite höst blommor i men som först ska målas.

och så denna sås skål från rörstrand för endast 20kr har en liten kant stött kant men det gör inget tycker jag. Har nu äntligen skickat in mitt arbete i kursen som denna gång handlade om ljussättning som var mycket intressant, så imorron sätter jag igång med inredningsstilar kurs del 5 så nu har jag kommit halv vägs :). Men nu ska jag mysa lite mer i soffan med en kopp te och smörgås.Kram Annika

Kommentarer