Längesedan!

Hejsan!
Oj vad fort dagar och veckorna går nu är vi redan inne i oktober. Ber om ursäkt för dålig uppdatering här på bloggen men det hinns inte med riktigt då jobb och plugg upptar den mesta av min tid. Den här veckan har jag dock tagit det lite lugnt med pluggandet då jag kände att jag inte hann med nått annat, det är ju ingen panik med kursen då jag kan välja hur fort jag vill läsa den själv så nu tror jag att jag har hittat en balans. Nu läser jag det spännande ämnet ljussättning och det är så kul och se vad ljuset kan förändra olika rum och miljöer.

Här hemma har taklisterna fått lite färg så skarvarna inte ska synas så nu börjar matrummet bli klart ska bara fixa lite under elementet också.
oj ser ut som hela rummet lutar, vid denna "vägg" kommer någon form av belysning att sättas upp då det blir lite mörkt här. Bakom draperiet skymtar ju vårt sovrum och där kanske det också blir någon mer form av ljuskälla vi får se. Men det blev en enorm skillnad med taklister i allafall.

olika höjden på taket är inte lika tydlig nu sen listerna kom upp.
förra helgen så bakade jag en morotskaka med kokosolja och kokossocker det kan jag rekommendera att testa det blev riktigt gott, nästa gånga ska jag testa att göra dom som små cupcakes istället.


Nu önskar jag er alla en skön höst söndag.
kram Annika

Kommentarer

  1. Ja, ibland (tyvärr allt som oftast) rusar livet på. Jag älskar morotskaka, men går man på diet så måste man välja sina fikastunder. Jag tog en i förrgår. Och en igår. Och har visst proppat i mig en bulle redan nu på morgonen. Suck.....

    SvaraRadera
  2. Det blev jättefint med taklisterna,
    gillar din vackra väggfärg också.
    Kramar/AM

    SvaraRadera

Skicka en kommentar