Lite bilder

Hejsan!
Hoppas att ni fortfarande finns kvar där ute och läser min blogg trots dålig uppdatering här. Idag tänkte jag visa lite bilder här hemifrån på lite smått och gott.

en liten höst plantering i min loppis korg som jag fyndade för 5kr här har det fått lite ny färg och lite ljung. Vi var till Norrköping i helgen och shoppade och vi var inte själva kan jag lova. Där köpte jag den lilla rostiga kronan och sidenbanden iallafall. Så har det blivit lite nytt till vårt tv rum denna vecka.
Lampa i svartkrom från Ellos

Skillnad på ljuskänslan nu

En matta under bordet från Rusta
Tänk vad lite ljus kan förändra ett helhets intryck i ett rum, förrut had vi en taklampa med prismor som visst lyste upp rummet , men med dessa spottar som går att rikta blev det ett nytt rum, lite har man iallafall lärt sej på kursen :)
Just nu håller jag på med inredningsstilar i kursen och ska denna gång göra ett moodboard i New England stil men det får bli efter helg. För nu ska jag jobba sista dagen för denna vecka och sen vara ledig i 5 härliga dagar med maken. Ha en underbar höst dag på er allihopa så ses vi.
kram Annika

Kommentarer

  1. Jag har hört att Norrköping ska vara så mysigt, så jag är faktiskt sugen på att åka dit. Vi var där för några år sedan, men då hann vi inte se så mycket.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar