Ja se det snöar...


Hejsan!
Så har vi fått den första snön denna vinter är inte så jätte förtjust i detta vita som kommer. Men visst får man lite julstämning iallafall och så sugen jag blev på dessa goa bullar.

Idag är jag hemma och kurerar min förkylning med hosta o snuva , den började redan för snart en vecka sedan så det blir att mysa inne och ängna mej åt mitt pluggande och nu har jag kommit fram till ett mycket spännande ämne.
Så idag kryper jag upp i soffan och läser lite om Feng shui och en kopp varmt te med honung i. Helgen som var så var maken och jag på en härlig weekend i Småland och på en den härliga kursgården Mundekulla , och vilken fantastisk god mat vi fick vegetariskt i flera dagar. Kan tänka mej att besöka detta ställe på sommaren så rofyllt och vackert.


Det känns som det är väldigt långt till sommaren när man idag tittar ut, men det går fort och snart har vi den här igen.
kram Annika

Kommentarer