Snart advent


Hejsan!
Tänk att snart är det advent och december tycker inte det var så längesedan som jag packade ner allt i jullådorna, och u är det dax att palocka upp allt igen. Jag kommer inte att ha så mycket framme detta år men jag har ialla fall satt upp stjärnorna igår och till helgen kommer nog julgardinerna upp.

stjärna o ljusstakar i matrummet
Gjorde i orning min adventsljusstake igår och nu blir det en klassisk variant med smala ljus och grön mossa enkelt o fint. Förra helgen så bakade jag lussebullar och till denna helg har jag tänk att göra bla saffransskorpor och några andra kakor om man nu inte åker på agsjukan som härjar på jobbet.


Nej gott folk nu ska jag göra mej iordning för att jobba sista arbetsdagen för denna vecka, och önskar er alla en skön fredag.
kram Annika

Kommentarer