inte långt kvar

                                                  
Godmorron i stugorna!
Idag har vi en blåsig och regnig dag här hos oss, men jag är glad att det inte är snö som kommer :)
Nu närmar vi oss lucia till helgen och på jobbet sjungs det och bakas pepparkakor för fulla muggar. Och tänk nu är det bara en och enhalv vecka kvar att jobba sen blir det lite jul ledigt men jag kommer att jobba några mellandagar för sen har jag ju min långledighet i januari när maken och jag ska på kryssning i Hawaii det ska bli så skönt att komma iväg och jag som inte gillar att flyga ska sitta på planet i 14 tim men det ska nog gå bra. Men först ska vi fira jul och njuta av god julmat. Här om dagen var jag och köpte lite nytt till tv rummet det blev 2st plädar och en är i fuskpäls och jag som egentligen inte gillar sånt tycker att det faktiskt blev bra och mjukt o skönt, den andra är en skön stor fleece filt.

närbild

Nu är det dax att göra sej iordning för att jobba.
kram Annika

Kommentarer

  1. Ha en bra jul och en härlig resa
    Kram Rosa

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar