Julbord och magsjukaGodkväller på er!
Nu är det snart bara en vecka kvar till julafton och jag är inte ett dugg stressad. Det kommer att bli en lugn dag med lilla familjen och kanske strosa runt i raggsockor och sköna kläder o äta lite gott. På tal om mat så hade vi ett litet julbord här hemma isöndags för barnen med respektive o mina föräldrar så det blev som en liten julafton så mysigt att umgås.


Dukningen var en enkel dukning med vit långduk o en röd löpare och så självklart mina jultallrikar. i köket klädde jag som vanligt in barbordet med en stor röd duk och en grön girlang. Här på fanns det kalla rätterna som sill, lax o ägghalvor mm.
De varm rätterna var janssons, strömmingslåda,köttbullar o prinskorvar.

till dessert blev det saffransclementiner med vispad grädde, och lite julgodis som dessa nyttiga chokladbollar gjorda på bla nötter o dadlar.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår började jag att känna av en släng av magsjuka , illamående och frossa så blev min kväll och ett antal toa besök på natten tack o lov ingen kräkning så det har varit soffläge hela dagen. Har nu i kväll ätit mat och det har gått bra så jag kan nog jobba på torsdag för då har det gått 48tim.
Har också fått tillbaka min uppgift i textil och gardin lösningar i min kurs och fick fina bedömningar vilket var jättekul då jag inte var helt säker på om den var okej.
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sova min skönhets sömn.
Kram Annika

Kommentarer

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar