Sista juldagen


Hej på er!
Hoppas att ni har haft det bra under julhelgen och ätit god mat, vi had en väldigt lugn jul här hemma bara den lilla familjen de stora barnen firade på annat hål. Vi hade lite av det traditionella julbordet men skippade skinkan,jansson och laxen för det hade vi ätit i flera dagar sen vi hade julbord för barnen förra helgen. Så istället hade vi lite andra godsaker.

Saffrans quinoa med mandel,russin

pesto/feta fyllda paprikor

chevre/spenat paj
Annars så har vi haft det väldigt sköt i helgen med promenader och fika på stan, långa sköna sovmornar och varit uppe sent så snart får jag nog vända tillbaka dygnet igen för på måndag börjar jag jobba igen, men det är bara 3 dagar den veckan. Idag passade jag på att göra lite plaritningar i min kurs också när det var sol och ljust ute, det är nämligen lite pilligt att se de små små rutorna på pappret. Nu har jag bara 2 uppgifter kvar å denna lektion sen hoppas jag att jag hinner få iväg den för bedömning innan vi åker på semester. Så får jag ta itu med de 2 sista lektionerna när vi kommer hem.

julklapps vakten


Önskar er en skön annandagjul kväll
kram Annika

Kommentarer

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar