Snart slut

fina rosor som jag fick i lördags

Hej på er!
 Ja nu närmar sej 2014 sitt slut och vart tog detta år vägen ? det gick med en rasande fart. Men mycket har hänt det har kommit nya barnbarns tvillingflickor, många mysiga weekends med maken, en spännande och intressant europa resa i somras, träffat många nya och gamla vänner och så började jag äntligen att plugga till inrednings designer och som jag hoppas bli klar med till sommaren, Men viktigast av allt är att vi och våra nära o kära har fått vara friska . Och extra roligt att min svåger i höstas fick en sån fin gåva som en ny njure.Och vilken perfekt arbets vecka jag har denna vecka 2dagar jobb, 2 lediga dagar, 1 jobb dag 2 lediga dagar. Imorron på nyårs afton kommer vi att fira här hemma med god mat o dryck och titta på alla raketer.

Kommentarer

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar