tisdag 23 september 2014

Premiär !


Hej på er i stugorna!
Har totalt glömt bort att det i söndags var 5 år sedan som jag gjorde mitt första trevande inlägg här på min blogg. Och nu gör jag mitt första från min nya IPad air som jag bara älskar, det är så perfekt till att göra mina uppgifter till kursen. Och apropå den så är jag nu klar med formgivarna 😄 och ska imorgon göra onlinetestet och efter det får man hem en mini tenta. Så vad händer annars här hemma då ? Ja inte så mycket maken slipade en sista gång på talisterna så nu ska dom bättras på med färg 🎨. Nu ska jag snart krypa till sängs för jag är ganska trött efter en hektisk dag på jobbet.
Kram Annika

fredag 19 september 2014

Full pott!


Hej!
Kikar in en snabbis och önskar er alla en super skön fredag, tänk att det fortfarande är sommar värme ute. I morron ska jag besöka Fabriken i Sparreholm för första gången ska bli kul att göra nått annat än jobba och plugga som mina dagar består av mest. Fick tillbaka min bedömning på min första uppgift som var skiss/ritteknik och analys och jag fick högsta betyg VG är så glad nu inväntar jag färgsättnings bedömningen också. Just nu i kursen håller vi på med kända formgivare och det är en hel del att skriva så jag hoppas att jag hinner klart till nästa måndag.
ha det gott!
kram Annika

lördag 13 september 2014

Lördag!


Hejsan!
Njuter av att det är lördag och jag är ledig, är ganska trött när jag kommer hem från jobbet  eftermiddagarna och så blir det lite plugga på kvällarna, så därför är det dålig uppdatering här på bloggen. Nu har jag iallafall gjort klart och skickat in min uppgift om färglära. De 2 kommande veckorna handlar det om kända formgivare. Men i helgen tar jag lite paus från pluggandet och idag har vi pysslat här hemma, maken har tagit hem kontoret igen efter ett år ed lokal på stan så nu är det lite omändring i det lilla rummet men inga stora ändringar en liten hylla och en annan stol vid chiffonjén. Vi har också satt upp kornischen mot sovrummet så nu är det bara taklister som ska upp så är matrummet klart.

idag har jag invigt min nya gråa duk från rusta passade bra till mina fina ljusstakar från öland och det fick bli batteriljus i då katten gärna är på bordet.

Nu önskar jag er alla en skön lördag, och imorron är det dax att gå till valurnorna och lägga sin röst.
kram Annika

söndag 7 september 2014

Färger färger


Hej på er!
Här går dagarna försvinnande fort med jobb,skola och hemma livet. Den här veckan blev det även lite övertid på jobbet då det är många sjuka. Mitt pluggande fortskrider bra dom här två veckorna är det färglära och färgsättning som gäller, och några fler uppgifter mot förra veckan. Men nu känner jag att jag har kommit in det och det är så kul. Det är lätt att bli sittandes till sena kvällen och greja.Här är lite vad jag har gjort.
Här ska man färgsätta tre rum på olika sätt och välja tre färger från en natur bild, det var riktigt kul jag valde en höst,vår och denna med lila blommor.


 Så här ser matrummet ut fördet mesta nu för tiden. Nu ska vi ta och njuta av denna goda kaka som jag bakade igår.
Natti natti mina vänner.
Kram Annika