fredag 28 november 2014

Snart advent


Hejsan!
Tänk att snart är det advent och december tycker inte det var så längesedan som jag packade ner allt i jullådorna, och u är det dax att palocka upp allt igen. Jag kommer inte att ha så mycket framme detta år men jag har ialla fall satt upp stjärnorna igår och till helgen kommer nog julgardinerna upp.

stjärna o ljusstakar i matrummet
Gjorde i orning min adventsljusstake igår och nu blir det en klassisk variant med smala ljus och grön mossa enkelt o fint. Förra helgen så bakade jag lussebullar och till denna helg har jag tänk att göra bla saffransskorpor och några andra kakor om man nu inte åker på agsjukan som härjar på jobbet.


Nej gott folk nu ska jag göra mej iordning för att jobba sista arbetsdagen för denna vecka, och önskar er alla en skön fredag.
kram Annika

fredag 21 november 2014

Det rullar på..


God kväll mina vänner, det var ett tag sen sist. Här rullar dagarna på för fullt, jobb o plugg är det som upptar min tid. Har dock haft ett litet uppehåll i pluggandet ca2 veckor men ska sätta igång till helgen igen. Har haft ont i ryggen o varit ganska trött så har inte haft någon inspiration. I söndags hade vi 6 st fina vänner här på hemgjord ärtsoppa med punsch så kul att kunna ses ibland. Fick bla denna söta Moss mus som nu pryder min balkong.

Dagens middag blen en super god planka med lammrostbiff som var så mör och fin.


Nu ska jag snart krypa ner mellan lakanen och sov o njuta av att det är sov Morron  i morgon, kommer nog att baka lite i Morron och sätta upp gardiner.
Kram Annika


fredag 7 november 2014

Go fika

Hejsan!
Nu är det mörkt mörkt ute, idag har jag tagit det lugnt och myst inne med tända ljus och tillbringat en hel del tid vid datorn och mitt pluggande. så här har det sett ut hela dagen idag med ljus och skön musik.


Och så har det blivit en och annan go fika med den här goda pepparkakan jag bakade igår, man fick ju lite jul stämning när snön kom. Nu ska jag snart fixa mej iordning för att gå ut och ät med några trevliga vänner. Så nu önskar jag er en skön fredag kväll.
Kram Annika

torsdag 6 november 2014

Ja se det snöar...


Hejsan!
Så har vi fått den första snön denna vinter är inte så jätte förtjust i detta vita som kommer. Men visst får man lite julstämning iallafall och så sugen jag blev på dessa goa bullar.

Idag är jag hemma och kurerar min förkylning med hosta o snuva , den började redan för snart en vecka sedan så det blir att mysa inne och ängna mej åt mitt pluggande och nu har jag kommit fram till ett mycket spännande ämne.
Så idag kryper jag upp i soffan och läser lite om Feng shui och en kopp varmt te med honung i. Helgen som var så var maken och jag på en härlig weekend i Småland och på en den härliga kursgården Mundekulla , och vilken fantastisk god mat vi fick vegetariskt i flera dagar. Kan tänka mej att besöka detta ställe på sommaren så rofyllt och vackert.


Det känns som det är väldigt långt till sommaren när man idag tittar ut, men det går fort och snart har vi den här igen.
kram Annika