Vardag igen

Hej på er!
Så var då alla julhelger slut för denna gång och vardagen tar vid, fast idag känns det som måndag och så är det onsdag. Hur har ni det med alla julsaker är dom ner packade redan, jag har granen och en stjärna kvar och dom får nog vara kvar ett tag till det lyser ju upp så fint. Har börjat rota runt lite i garderoben för att se vad jag ska ha för kläder med på Hawaii kryssningen har inte köpt så mycket nytt men några klänningar för middagarna när det ska vara uppklätt har jag inköpt.

en svart klänning i spets

Till denna ska jag ha en beige kavaj
sen har jag en del andra tunikor och klänningar med som jag har sen förrut, väska och rygga är inköpt och stödstrumpor(haha känner mej som en gammal tant) men det ska tydligen vara bra vid låna flyg resor. Det  blir en flygning på 12 timmar från London hua hur ska det gå jag som inte gillar att flyga får väl ta något stärkande. Och jag hoppas att det är vår på gång när vi kommer hem för i februari ska det bytas fönster här hemma och det är ju inte kul o det är -20 ute då.
Önskar er en skön onsdags kväll.

kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar