Länge sedan


Godkväll!
Är våren på gång nu tro det är sool och plus grader,redan februari och det blir allt ljusare på eftermiddagarna.
Nu var det ett par veckor sedan jag var inne och bloggade här, mycket har hänt dessa veckor och jag kommer nu att i ett par inlägg fram över att berätta om vår häftiga härliga resa vi gjort. Vi var från de 14/1-3/2 på en kryssning i Hawaii och ett par dagar i Los Angeles. Men det börjar jag med imorron jag håller fortfarande på att brottas med tidomställningen som vi hade med oss hem ca 11timmar vilket betyder att man är pigg , hungrig, mätt, och trött på fel tid på dygnet. Trodde inte att det skulle sitta i så läge som en vecka men så är fallet. I dag har ja varit hemma från jobbet pga en sån fruktansvärd huvudvärk typ migrän. Helgen som gick tog jag ner vår julgran som stod kvar hade inte tid att ta bort den innan vi for, så blev det en välbehövlig stor städning även om sonen hade dammsugit när vi var borta så var det behövligt. Här om veckan fick jag tillbaka mitt betyg i ritteknik och det blev VG (högsta) så himla glad jag blev det var värt alla dessa timmar jag satt.
Så nöjd!!!
Första bladet
Planritning över en 1 plans villa (VG)
Moodboardet fick jag VG på
nu blir det lite soffmys och en kopp kaffe sen blir det sängen är så trött.
kram Annika

Kommentarer