Ny dator :)


Hejsan!
Det är lite väl dålig uppdatering här på bloggen just nu, har inte haft varken tid,ork eller lust men hoppas att det nu blir bättre  nu när det går åt ljusare tider. Har ialla  fall efter mycket krångel med frakt bolag äntligen fått mitt nya tangent bord till min Ipad, och nu blev det som en liten dator perfekt att ha med till jobbet när jag ska skriva mina kurs uppgifter.

Är så super nöjd med denna lilla sak. och apropå plugg så har jag inte riktigt kommit igång efter vår resa jetlagen är iallafall borta men inspirationen har saknats, men jag har i alla fall gjort 3 st skisser till uppgifterna "mitt drömsovrum", "poolhus","fransk uteplats". Hoppas koma igång snart igen. Denna vecka kommer att bli lite rörigt här hemma då vi ska få nya fönster på ons-tor vilket innerbär att vi måste plocka om och undan en hel del. Men först ska vi ha kalas här hemma idag för sonen som fyllde 22år i onsdags och mina mamma som fyller 74 år i morron. Så nu ska jag sätta igång att fixa det sista , önskar er alla en skön söndag.
Kram Annika

Kommentarer