En nykomling


Hej på er!
Hoppas att ni har haft en skön vår helg och njutit av solen, själv har jag legat sjuk sen i onsdags kväll dunder förkyld,lite feber och helt utslagen men nu börjar det vända iallafall. Vilken dag det var igår  med melodifestivalen där RÄTT låt vann :). Men största var nog att jag på kvällen blev gammelmoster för 4:e gången åt en lite tjej som fick namnet Stella och ett stort grattis till de fina föräldrarna Sarah o Kim. Alltid lika roligt när det kommer små bebisar in i familjen och i maj är det dax igen då ska min andra syster dotter få sitt andra barn.
Men nu till nått helt annat jag har sedan ett år tillbaka velat ha ett par skålar från Rice men de färger dom hade då var inte i min smak men nu har jag fått hem ett par som jag gillade, passade även på att beställa nya muggar o en flaska för vatten eller mjölk så nu kan vi åka på picnik.

Nu längtar jag verkligen efter att få göra lite vår här hemma köpa lite påskliljor, trollhassel och påskpynta. Hoppas på att jag ska få lite mer ork nu när min förkylning börjar släppa så i slutet av veckan kanske det piffas lite. Nu ska jag mysa lite under en filt och en kopp kaffe innan det är dax att sova.
Kram Annika

Kommentarer