Moodboards

Godmorron!
En underbar solig morgon har vi här idag och det är redan onsdag . Jag har fortfarande ont i halsen och snorar och känner mej allmänt hängig men det bryter inte ut ordentligt så det är bara att ta några ipren och snart åka till jobbet. Som ni kanske vid det här laget vet så pluggar jag ju inom inredning på distans och är snart klar med min grundkurs  och just nu håller jag på med Moodboards o kollage och tänkte här förklara för er som inte riktigt vet vad det är för nått. Idag visar jag moodboards.

Moodboard
Är en sammanställning av de intryck och ideer som en inredare får av det projekt som ska utföras. En samling bilder av färger,texter,foton och prover av tex tapeter o tyger för att beskriva en känsla eller stämning iden inredning som man vill skapa. Detta är det första man visar för kunden.
jag har i denna kurs gjort 2 st och håller nu på med en tredje.

ett i New England stil
En med New york känsla
Och nu håller jag på med denna som ska förmedla en känsla av ett dröm sovrum
Har klätt hela kartongen med spetstyg och ska sätta dit bilder senare. På en moodboard visar man inte de exakta möblerna man ska ha utan här är det bara en massa härliga bilder.
Ha en super skön onsdag nu.
kram AnnikaKommentarer