Vår sol


Godmorgon!
Och grattis alla tjejer på vår dag, solen skiner från en ljusblå himmel och det känns i luften att våren är på gång det ska ju bli över 10 plus grader nu fram över det gillas. Den gånga veckan har varit mycket jobb o lite övertid plus att jag på kvällarna har försökt komma igång med mitt pluggande, håller just nu på med ett moodboard och ritning över ett dröm sovrum det blir mycket letande i tidningar och på nätet efter bra bilder att använda. i torsdags började jag känna av att en förkylnings bacill började ge se till känna extra trött och i fredags började halsen svida o huvudvärk. Så nu i helgen blir det mycket vila och lite lätt pyssel. Igår kom äntligen gardinerna upp i matrummet efter att ha varit utan i 2 veckor och den nya gardin upphängningen är på plats.

vajrar från ikea
förrut så satt den gamla stången precis vi taklisten så nu har vi fått ner den lite till och ovanför ska vi sätta lister och en mdf skiva som vi gjort på andra sidan rummet.

så här ser det ut idag

och så här ska det bli med över kanten
Igår så pimpade jag om en ljuslykta från Rusta och gjorde om den till en fönsterlampa istället, super enkelt tog bort ljushållaren i botten och satte en lampsladd där istället och nu blev den en DIY orientalisk lampa med ett mysigt sken.
Lyktan (lånad bild)
kvälls bild

dagsbild
även sladden är från Rusta och är en svart textilsladd. Idag ska jag fortsätta och plugga lite och njuta av ledighetn och vila så jag är pigg till morgondagens arbete.
kram Annika

Kommentarer