Weekend i Norrköping


Hallå på er i blåsten!
Idag är det väldigt stormigt ute men solen skiner ialla fall. I helgen har jag varit i Norrköping fre,lö,sön och bott på hotell alldeles själv. Det var en lite konstig känsla ibörjan men väldigt skönt att bara vara och göra det jag själv ville. det blev en sväng på stan och shoppade , strosade runt i den sköna vår värmen och tog en god lunch på mimmis visthus.
tacokyckling wrap
jag bodde på ett hotell som låg väldigt centralt och bra ,men ände väldigt lugnt och tyst. Efter min tur i affärer så latade jag mej ett par timmar med min ljudbok innan jag satte mej i frukostmatsalen och pluggade några timmar. Sen blev det en pasta sallad och lite tv innan det var dax för kudden.
flitenslampa

mitt lilla rum

Hotellets retro skylt
Imorron visar jag vad det var som jag shoppade. Nu är jag hemma igen och det gamla ordspråket stämmer fortfarande BORTA BRA MEN HEMMA BÄST :)
kram Annika


Kommentarer

  1. Mysigt med en helg i härliga Norrköping .Kul att komma hemifrån i bland .Men håller med dej ,borta bra men hemma bäst ! Kram Rita

    SvaraRadera

Skicka en kommentar