En skön helg

Godmorron!
Här är man uppe med tuppen som vanligt, eller rättare sagt med katten som väcker mej kvart i 6 varje morgon. Det ser ut som om det blir lite sol idag efter några regniga dagar. Vad skönt det har varit med lite långhelg har hunnit med en hel del pyssel här hemma i lagom lugn takt. Ifredags var vi ju på knytis på kvällen och träffade bästa gänget, vi hade fått olika uppgifter till delade några skulle göra förrätt, varmrätt och efterrätt vi fick lotten för drink med till tugg.

Baconlindade dadlar m chevre

Gurka med ostkräm valnöt
Och till detta hade vi en magnumflaska med bubbel som jag glömde fota, till förrätt fick vi en fräsch räkcoctail med gott bröd, varmrätt en super mör och god oxfile med potatisgratäng o rödvinsås, desserten var en urgod choklad kaka med hallonsås och inte nog med detta så blev det äppelpaj till kaffet så snacka om att magen stod i 7 hörn. Efter en trevlig kväll var det dax att bege sig hemåt runt 1-tiden och då var man ganska trött efter en arbetsvecka. På fredagen så blev det lite små pyssel här hemma jag målade klart lister till matrummet som kom upp på eftermiddagen så nu har maken spacklat skarvarna så ska de vita listerna upp.
ena sidan av fönstret med den målade brädan på plats
Och andra sidan
så här såg det ut innan
Igår blev det plantering av mina kökskryddor som ska stå på min nya hylla på balkongen, Rosmarin på stam,timjan,basilika, mynta och citron basilika.
 Lådan som står längst ned betsade jag härom dagen med en bets som jag även har använt till vår sänggavel och som heter drivved så härsåg lådan ut innan och kommer från Ikea.

Idag ska jag forsätta att sy gardiner till matrummet ,satte upp nya tyger på vår sovrums vägg så nu är det lite ljusare inne vår kammare bilder kommer i morgon ska även sätta mej ner och plugga en stund med min sista lektion som nu är ett låsas kund uppdrag med inredning av 5rum med tillhörande ritningar , möblering,kollage, moodboard mm så det är lite att bita i. Efter det tar jag sommarlov från pluggandet o startar upp i augusti igen med fortsättnings kursen och hoppas blir färdig certifierad inredare & homestaging konsult till jul.
önskar er alla en skön söndag.
Kram Annika
Kommentarer