Tiden som försvann


Hej på er!
Just nu känns det som om tiden inte riktigt räcker till, det är jobb o plugg som upptar min tid mest nu så veckan som gick har jag pausat i pluggandet och försökt att njuta av våren som tyvärr har kommit av sej lite. Förra helgen var det ju långhelg med 4 dagars ledighet som jag och maken tillbringade i Stockholm på kurs och där träffade vi många trevliga människor. Det blev lite promenader och goda restaurang besök också.
Däruppe skulle man bo

våra skuggor

vacker stad

Imåndags så bakade jag dessa rabarberpaj av rabarber som jag fick av en jobbar kompis det blev så himla gott. Förra onsdagen så kom förresten vårat köks golv från Forbo så i helgen ska vi lägga golv i köket ska bli spännade och se hur det blir. Jag var tvungen att provlägga ut några plattor :)

Vi har även gjort klart listen över matrumsfönstret nu så det går framåt med mina projekt, men i och försej kommer det nog inte ta slut heller då jag hela tiden kommer på något nytt att göra här hem. Nästa på tur står målning av hall, tapetsera och måla sonens rum, måla ett plåt skåp bland annat.
Men nu ska jag njuta av att det är FREDAG :)
kram Annika

Kommentarer