komma in i garderoben :)

Hallå på er!
ÄNTLIGEN så har vi lite sol efter flera dagars regn, men ingen värme precis. Maken och jag tog en cykel tur ner på stan och det blåste kallt men en glass går ju alltid ner, det blev min nya favorit kokos kulglass. Efter vår cykel tur så känner jag att min värk i kroppen inte var helt borta men jag hoppas att det snart går över. Som jag skrev igår så skulle jag ju visa vår ändring i vår pax garderob och vi klev in i den istället för ut ;). Det hela började med att vi skulle röja kläder i vår garderob när jag kom på att vi skulle kunna ha en varsin sida som ett litet kontor i compact living stil. Och den ideen  tände min make på direkt, så det blev en liten omfördelning av hyllor/lådor också även kläder så nu fick jag rensa ut en hel del.

Garderobsväggen o makens sida

min sida
 garderobsväggen är 3m och har skjutdörrar så vi kan inte sitta samtidigt men så skönt att slippa ha grejer ligga framme.
omfördelning av hyllor o lådor, maken fick trälådor på sin sida och jag dom vita.

Makens sida klar

och så här blev min sida :)
Det var allt för idag vi ses snart igen.
Kram Annika


Kommentarer