Midsommar


Hejsan!
Redan midsommar och fortfarande så har inte sommaren kommit igång riktigt än. Och idag är det bara regn,regn så vi tar det lugnt här hemma och firar lite med god midsommar mat och en rabarberpaj till efterrätt blir det. I tisdags blev jag äntligen klar med min kurs så nu har jag tagit lite sommarlov från det och startar upp till hösten igen,

5 st produktlistor

5 st kollage o ett moadboard

1 av 5 ritningar

Packat o klart

och på tal om höst så var jag och hälsade på min nya förskola som jag ska börja arbeta på efter semestern. Det är en liten 2 avdelnings fsk med ca 30 barn och det kändes jättebra från första stund. På mitt nuvarande jobb har vi haft några jobbiga veckor med att packa ner allt inför flytten nu på måndag och igår var jag ganska trött och mör när jag kom hem vi 18 tiden så idag tar jag det lite lugnare. Nu ska vi ta och börja med maten sill, gubbröra, jansson, rökt lax och grillat mums.

Önskar er alla en skön midsommar trots regn.
kram Annika

Kommentarer