Mina stuckaturer

Hej!
Hoppas att ni inte har regnat bort i midsommar, här har vi mest varit inne jag har tagit det väldigt lugnt har och är så himla trött och verk i hela kroppen så det är tur att man har lite lång helg. Igår så små pysslade jag med lite av varje målade klart mina stuckaturer.
så här såg de ut innan:

Med lite färg blev det så här, jag har målat i samma färg som väggen har där de sitter.
 Denna sitter i matrummet
Vägg färgen är Nektar från alcro  
den lilla är målad i muskotnöt lady juton
tavel hyllan med batteriljus sitter under stuckaturen
Detta sitter i sovrums delen jag fick också upp mina ljuslyktor som är i lite rostigt stuk och även där har jag batteriljus, för det är ju tyg tak i sovrummet och jag törs inte ha levande ljus där.


det sitter på varsida om sänggaveln
I morgon ska jag visa hur vi har pimpat om våra pax garderober.
kram Annika

Kommentarer