1 vecka och 2 ettor

Hallå på er i sommar Sverige!
Sommar o sommar vissa dagar 14grader regn, vissa sol och då kan termometern visa 22. Jag har nu avverkat en vecka på  semester och vi är för närvarande i Nora och bara slappar och har det bra, man kunde ju önska varmare väder men mellan varven kan man njuta av lite sol. Jag har gjort lite inköp nu när vi har varit här och bland annat hittade jag denna skulptur när vi var på Nobel museet i Karlskoga i dag .
kostade endast 95kr
  Vad gör vi anars då på semestern ja läser böcker, tidningar och så pluggar jag lite extra med 2 andra kurser en att förändra upplevelsen i rummet och en om inred med tids typiska tapeter. När vi kommer hem ska jag ta mej an sonens rum och hallen det blir att måla och tapetsera så då kan det få vara dåligt väder. Sak även hinna med en systerträff och en träff med mina "gamla" kollegor. Och så ska jag inviga mitt nya våffeljärn som man kan göra stora härliga belgiska våfflor med.
Men man måste ju även hinna med ett besök på Skärgårdsvåfflan som ligger så fint vid havet i Oxelösund :)
Och idag är det ingen vanlig dag utan idag blir våra tvilling barnbarn tjejer hela 1år tänk vad tiden går fort och om en månad fyller deras stora syster 3 år.


Nu gott folk ska jag gå ut i solen och njuta en stund.
kram Annika

Kommentarer