Snart semester


Hejsan!
Vilken härlig sommar vecka vi har haft kanske lite väl varmt då jag fortfarande jobbar, men nu har jag bara en vecka kvar att jobba sen väntar 4 veckors semester och vi har inte planerat s mycket endast att vi ska till Nora i 10 dagar sen får vi se vad det blir. Som sagt denna vecka som gick har jag varit helt slut efter jobbet och svettig så det kan bli skönt om det kommer lite svalare luft nu. Annars har det väl inte hänt så mycket här hemma vi har i coh försej fått dit lister vi köksgolvet och det blev lite skillnad.
vi satte dit kvartsstavslister utan på sockeln
Så måste vi hitta en tröskel som passar också. Förra fredagen tog jag och maken en tur till stockholm eftersom jag var ledig vi gick på fotografiska men jag blev lite besviken faktiskt , djur bliderna var fina men Zorn utsällningen var inget speciellt. Men jag köpte med mej en plansch som vi båd gillade och som ska sitta övanför teven i tvrummet.

Den ska sitta på en vit tavellist. På vägen hem passerade vi ikea och där blev det lite shopping bla en svart ram till min plansch och en utdragbar låda till mitt lilla kontor, och så fick vi varsin lamplist till våra kontor.

perfekt låg låda för mina ritningar och moodboards.
Jag har även satt upp ett spesttyg som döljer lite av lådorna. I fredags var jag en sväng till Karlssons och där köpte jag mej en sommar present till mej själv ett stort fat att ha tex sallad på.
på detta fat kommer många läckerheter att serveras
Igår var vi på sommar fest i mina föräldrars sommarstuga och grillade , spelade ett nytt sorts kubb och det var riktigt skönt att vara där då det fläktade så skönt från sjön.
 
Ett smultronställe

Detta är rena barndomstället för mej här har jag tillbringat alla mina somrar som barn och även våra barn har tillbringat många somrar här då vi hyrde ett av husen som ligger på tomten, detta hus är ett gammalt soldattorp från 1800talet och här bodde min pappa sina första år och även min syster när hon var liten. Bonus är att det ligger vid sjön också.
Nu ska jag ta tag i lite sysslor här hemma och njuta av solen.
Önskar er alla en fin sommar söndag
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar