ÅterbesökHEJSAN!
Allt bra med er ? här är det bara bra har varit hemma 3 dagar för att jag har haft ont i hälen som visade sej vara en inflamation hälsenan och en blödning på sidan av hälen, jag har haft ont i ett par veckor men i fredags när jag skulle kliva av tåget i stockholm så kunde jag knappt stödja på det och så var det till o från hela helgen så det blev ett besök på VC på måndagen och kortison spruta. Igår var det dax för återbesök hos vetrinären för denna lilla dam.


nån som inte tycker att detta är så kul, men artrosen såg bra ut vi ska fortsätta ge medicin för det, däremot så var sköldkörtel provet fortfarande för högt, erkände att jag fuskat lite och gett henne kokt fisk ibland så nu får hon bara äta specialmaten en månad till och så nytt prov. Det värsta är att jag för några årsedan avslutade djurförsäkringen ilket jag ångrar nu ett sånt besök vi gjorde igår gick på 1900kr :(. Och måste vi börja med cellgifttabletter ska vi det var tredje vecka för att ställa in medicinen vilket jag är tveksam till isåfall kör vi med kosten iallafall hon är trots allt 15 år.
Nu närmar vi oss helg igen och då ska sonen flytta in i sitt rum igen ÄNTLIGEN efter 5veckor så får jag kanske tillbaka mitt matrum. Nu ska jag snart gå till sängs för klockan ringer 05,00 imorron börjar jobba kl 6.
kram till er
Annika

Kommentarer