blir inte alltid som man tänkt!


Hej!
Vilket sommar väder vi har haft hela augusti så underbart att vi tillsist fick sol o värme. Nu är det ju ett tag sedan jag skrev sist och nu har jag börjat jobba igen på en ny förskola vilket är roligt men vad trött jag har varit om kvällarna mycket nytt att ta in så här i början men det kommer nog att bli bra. Jag har så smått börjat titta lite på mitt pluggande också men jag tänker ta det lite lugnt nu ibörjan eftersom jag vill göra klart lite projekt här hemma så jag kan släppa fokus på det sen och bara koncentrera mej på pluggandet, sen är det ju så att jag jobbar lite fler timmar nu och har senare dagar så jag måste planera in min pluggtid på ett annat sätt nu.
Sonens rum har vi fått tänka om lite i, jag målade 3 väggar i färgen pastell från alcro vilket blev jättebra tackvare att vi satt upp covertapen, men när vi så i helgen skulle sätta upp fototapeten så gick det sämre den var så känslig för märken vi råkade lägga ett vattenpass på och det blev svarta streck, sen när vi satt upp första delen veckade den sej och det gick inte att få bort . Kvalitén kan liknas med omslagspapper och inte som tapet så den åkte i soporna :(

så här såg den ut

Så nu har jag målat den väggen med så det får nog bli lite tavlor istället på den väggen, även golvlisterna är på plats. Sonen och jag var en sväng i förra veckan till Bauhaus och köpte taklister o en heltäckningsmatt i mörkblått så jag hoppas vi får ordning på rummet nästa vecka nångång.

taklist som man kan lägga en ljuslist i

mattan 
Hoppas snart kunna visa slut resultatet. Och som ni kanske kommer ihg så var jag ju iväg med min lilla kisse Ebba till vetrinären för några veckor sedan för sitt haltande ben och det tog nästan 2 veckor innan hon blev bättre nu går hon nästan som förrut man kan se lite hälta men hon har blivit mycket piggare o lagt på hullet, så på onsdag ska vi tillbaka och se om det räcker med kost omläggning.

Ebba
Nu ska jag ta och fixa lite här hemma och se njuta av en ledig helg .
kram Annika

Kommentarer