Sista semester veckan


Tänk vad fort veckorna går när man är ledig, jag är nu inne på min 4:e semester vecka och nästa vecka börjar jag på min nya arbetstplats. Men nu när solen och värmen har kommit så ska jag njuta mellan renoverings projektet i sonensrum. Vi har spacklat o slipat flera gånger men nu kommit fram till att använda oss av renoveringstapeten easy cover. Så idag började jag måla elementet i samma nyans som det ska bli på väggen.
jag har även målat det röda plåtskåpet från ikea i en grå färg från hammarlack, blev himla nöjd även om det fortfarande luktar om färgen.
Så imorron så börjar jag nog med tapeten är så sugen på att få det klart i rummet, men först ska det som sagt målas, tapetseras och måla golvet så det tar nog sin tid.
I onsdags var jag till vetrinären med min lilla katt Ebba som har haltat på sitt bakben nästan 2 veckor.

Ebba

ebba på röntgen
Det blev ca 4 tim där eftersom det var många akutfall som ko men tillslut var det vår tur, det klämdes och kändes på bak benet och man konstaterade att det var artros i båda knäna o inflammation i det onda benet, sen skulle det tas blodprov som inte var så poppis men det gick tillslut. Efter det var det röntgen oxå för att se att det verkligen var artros det tog ett bra tag innan den lugnande sprutan började verka. Fik oxå veta att hon hade struma (hög sköldkörtelvärde) så nu är det specialmat och medicin som gäller. Jag hoppas att medicinen börjar hjälpa snart för nu hoppar hon på tre ben men det kunde tydligen ta 7 dagar innan man kan se en bättrig, det gör så ont i matte hjärtat att se att hon har ont. Som ni kanske har märkt så duggar det inte tätt med inlägg här på bloggen det beror mycket på att jag mest gör inlägg på instagram där jag finns  Här.
Nu ska jag njuta lite av den fina sommar kvällen.
kram Annika


Kommentarer