Tiden läker alla sår

 


Hej!
Det har nu gått 14 dagar sedan vår lilla katt Ebba lämnade oss, det kändes tungt de första dagarna men nu har vi vant oss vid att vara utan katt. Det märks en klar skillnad på damm nu mot förrut behöver inte dammsuga lika ofta. Dagarna rullar på för fullt här hemma med jobb och lite små pyssel, har inte kommit igång än med pluggandet men tänkte börja i nästa vecka, orken o inspirationen har ju inte varit på topp. Och mitt i all sorg så glömde jag visa att jag kom med i  tidningen Allt i hemmet så himla jätte kul.


Har också piffat lite ihallen, jag satte upp en duschstång och gardinlängder för att skärma av lite där ytterkläderna hänger. Vi hade en plan på att bygga någon slags vägg där men vi testar först detta för att se hur de känns. Eventuellt kan det bli en heltäckningsmatta i hallen med och så vill jag ju måla väggen grå. Så här ser det ut nu i allafall.

Före

efter
Jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga fram över , finns även på instagram där jag uppdaterar lite oftare.
kram Annika

Kommentarer