Full storm


Hejsan mina vänner!
Vilket ruskväder vi har här det blåser fullstorm och det regnar så jag är glad att jag slipper ge mej ut, hoppas att det går bra för maken som är på väg hem från Danmark. Själv har jag varit ledig tor o fredag då jag har passat på att plugga så nu är jag igång efter en seg höst. Och till våren komer jag att vara ledig en dag iveckan för att plugga. Hade planerat och ta en ensam weekend i Norrköping för att plugga men det blev ändrade planer.
Förra helgen kom så äntligen skohyllan och hatthyllan på plats är så nöjd det ser verkligen ut som om det är platsbyggt.
Före:
en gammal bild men här ser man gamla hyllan
Efter:

Kom på att jag ska leta efter några hattaskar att förvara lite vantar mm, men sålänge får jag använda de gamla korgarna sålänge. Ihelgen så kom sprayfärgen fram igen och mina smides ljusstakar fick nytt liv.
denna blev kopparfärgad
den här blev fin i mäsing
Och den blev också årets adventsljusstake. Nu i helgen blir det lussebak, granklädning, julpynt och plugg för min del.Hopps att ni får en skön fredags kväll med eller utan ström.
kram Annika

Kommentarer