onsdag 21 januari 2015

Nya ideer!

Hej på er !
Nu känner jag att det börjar ploppa upp lite inrednings ideer i mitt huvud igen, har ju haft annat att tänka på då när jag har haft fokus på mitt pluggande. Hittade denna matta på nätet och har en ide om att kanske sprej måla den i en guldig färg och sen sätta den på väggen. Kanske lite knasigt men man måste ju prova sina tok skaper ibland.
Har ju ett trä ornament i sovrummet redan och denna skulle jag kunna tänka mej i matrummet. Visst är det skönt att vi nu är snart har avverkat januari och det går åt rätt håll mot våren och sommaren.
Kram Annika

fredag 16 januari 2015

Fredag


Tittar in och önskar er alla en riktigt skön fredag och en trevlig helg. Och hoppas att ni tar hand om varandra och njuter av nuet och ledigheten om ni är lediga.

kram Annika

söndag 11 januari 2015

Snöigt och kallt


Hej på er!
Hoppas att ni har klarat er bra i storm vädret, vi fick lite snö igår och inatt blåste det en del men vi har klarat oss bra. Igår var vi på 76års kalas hos min föräldrar det var min pappa som firade i förskott han fyller år idag hurra hurra hurra. På hem vägen gick det väldigt sakta på motorvägen alla tog det lugnt. Idag har det plockats med kläder och packats nu är det inte många dagar kvar till vi sitter på denna båt och njuter.
15 härliga dagar på kryssning i Hawaii inte så fel när det är kallt här hemma, får se om jag kan göra några uppdateringar. Sonen kommer att vara hemma o sköta om hem o katt.
kram  Annika

onsdag 7 januari 2015

Vardag igen

Hej på er!
Så var då alla julhelger slut för denna gång och vardagen tar vid, fast idag känns det som måndag och så är det onsdag. Hur har ni det med alla julsaker är dom ner packade redan, jag har granen och en stjärna kvar och dom får nog vara kvar ett tag till det lyser ju upp så fint. Har börjat rota runt lite i garderoben för att se vad jag ska ha för kläder med på Hawaii kryssningen har inte köpt så mycket nytt men några klänningar för middagarna när det ska vara uppklätt har jag inköpt.

en svart klänning i spets

Till denna ska jag ha en beige kavaj
sen har jag en del andra tunikor och klänningar med som jag har sen förrut, väska och rygga är inköpt och stödstrumpor(haha känner mej som en gammal tant) men det ska tydligen vara bra vid låna flyg resor. Det  blir en flygning på 12 timmar från London hua hur ska det gå jag som inte gillar att flyga får väl ta något stärkande. Och jag hoppas att det är vår på gång när vi kommer hem för i februari ska det bytas fönster här hemma och det är ju inte kul o det är -20 ute då.
Önskar er en skön onsdags kväll.

kram Annika

torsdag 1 januari 2015

2015


Hejsan!
Så har det blivit nytt år och januari äntligen så ar vi kommit på rätt sida av året, nu blir det snart ljusare och våren kommer.Gåragen var lugn vi firade nyår här hemma med god mat och en fantastisk utsikt över stadens alla fyrverkerier . Idag blir det en slappar dag men kanske att jag fortsätter med mitt pluggande ska nu kalkylera av de 4 ritningar jag har gjort och det kommer att ta sin lilla tid, så det är bäst att passa på u när det är lite ljust ute.
Här kommer lite bilder från gårdagen.

Det blev en hel det mätande och ritande på denna uppgift att rita upp ett hus och möblera och göra om skalan från 1:100 till 1:50, det tog några timmar ca 12 tror jag.
Här kommer så kvällens middag i bilder.

Ostindia porslinet passar ju bra till nyår

Fina servetter

Förrätt: Hummersoppa och champange

Smördegsinbakad oxfile med gorgonzola o sparris och ett glas rött

Hallon pairfait med dessertvin

Bords dekoration
Och självklart måste ju även lilla Ebba få lite gott till nyår.

mums med oxfile
Önskar er en skön nyårsdag.
kram Annika