onsdag 23 september 2015

Tiden läker alla sår

 


Hej!
Det har nu gått 14 dagar sedan vår lilla katt Ebba lämnade oss, det kändes tungt de första dagarna men nu har vi vant oss vid att vara utan katt. Det märks en klar skillnad på damm nu mot förrut behöver inte dammsuga lika ofta. Dagarna rullar på för fullt här hemma med jobb och lite små pyssel, har inte kommit igång än med pluggandet men tänkte börja i nästa vecka, orken o inspirationen har ju inte varit på topp. Och mitt i all sorg så glömde jag visa att jag kom med i  tidningen Allt i hemmet så himla jätte kul.


Har också piffat lite ihallen, jag satte upp en duschstång och gardinlängder för att skärma av lite där ytterkläderna hänger. Vi hade en plan på att bygga någon slags vägg där men vi testar först detta för att se hur de känns. Eventuellt kan det bli en heltäckningsmatta i hallen med och så vill jag ju måla väggen grå. Så här ser det ut nu i allafall.

Före

efter
Jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga fram över , finns även på instagram där jag uppdaterar lite oftare.
kram Annika

onsdag 9 september 2015

Stor sorg


Idag klockan 11.30 så somnade vår älskade lilla Ebba in efter att hon blivit sämre  i sin sjukdom, den senaste veckan slutade hon att äta och sov mest hela tiden. De sista dagarna har hon haft jobbigt med andnigen blivit helt anfådd när jag gav henne närings pasta. Så igår beslutade vi oss för att låta henne få somna in. Imorse trodde jag nog att det skulle ske hemma då hon vid 5 tiden på morgonen började att hosta och det pep o gurglade när hon andades. När vi kom till vetrinären konstaterade hon att hjärtat och lungor var vätskefyllt så vår lilla kisse fick först en spruta sömnmedel och hon somnade så fint och frid fullt, och så den slutgilltiga sprutan efter det många tårar har fällts idag men jag känner att det var ett rätt beslut så hon slapp lida mer. Ebba blev 15 år .
Nu är hon en frisk katt i katthimlen som springer ute i det fria och jagar goa möss.
Oändligt saknad och älskad <3 p="">kram Annika