tisdag 24 november 2015

Snart jul

Hej!
Idag är det precis en månad kvar till julafton , tycker inte det är längesedan som jag tog ner alla julsaker så nu är det dax igen att pynta. Till helgen ska stjärnor o stakar upp och ev blir det lite lussebulls bak. I helgen så fixade vi i ordning med att snickra den egen gjorda hatthyllan o skohyllan till hallen, så just nu så målar jag dom så snart kommer det bilder när dom är på plats.
skohyllan omålad
Även köks bordet fick en fasad kant med den nya överhands fräsen som vi köpte på Biltema, bordet blev som nytt det blev en ny omgång med lite olja oxå.
köksbordet med ny kant
en gammal förebild
överhandsfräsen
Nu önskar jag er alla en skön tisdags kväll.
kram Annika

fredag 13 november 2015

Regnväder

Hejsan!
Idag känns det som det aldrig har blivit ljust och nu vräker regnet ner, skulle helst slippa gå ut mer idag men snart ska vi iväg och handla det sista inför söndagens ärtsoppe bjudning. Det har gått väldigt långt mellan inläggen nu i höst men det har varit dåligt med ork o inspiration men nu känns det som de har vänt, och vad har hänt sen sist? Hallen har blivit ommålad (bilder kommer) nu matta i sovrummet.
Så här såg det ut före

efter

mattplattor
Innan hade vi mattor som inte täckte hela golvet men efter att vår lilla katt  Ebba gått bort så kunde vi nu lägga in heltäcknings matta istället, när vi hade katt var det risk för bla spyor o katthår. Jag beställde mattplattorna från mattplattor.se jätte smidigt att lägga in plattorna är 50x50. Vi kommer även att lägga in sådana fast grå i hallen fram över. Även soffan har fått nu klädsel den köpte jag från Bemz så skönt att slippa en sönder klöst soffa :)

före  
efter
Bordet ska renoveras med nya hjul o ny färg har även lagt dit en matt som inte finns med på bild.
Ja det var lite nytt från mej återkommer snart med bilder från hallen.
Önskar er alla en skön fredag.
kram Annika